Апарат за топла/ладна вода, Модел 53BT

9,990 денари

Оригинална цена: 12,990 денари.
Попуст од 3000 денари!

Апарат за топла/ладна вода, Модел 80B

11,990 денари

Оригинална цена: 13,490 денари.
Попуст од 1500 денари!

Апарат за топла/ладна вода, Модел YLR 0.4

4.490 денари

Оригинална цена: 5.200денари.
Попуст од 710 денари!

Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ

10.999 денари

Оригинална цена: 13.000денари.
Попуст од 2000 денари!

Апарат за топла/ладна вода, Модел АКВАРИУС

11.999 денари

Оригинална цена: 14.000денари.
Попуст од 2000 денари!

Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)

12.499 денари

Оригинална цена: 14.500денари.
Попуст од 2000 денари!

  • Бесплатна достава

    Бесплатна достава до вашата адреса за нарачки над 999 денари!
  • 6 дена во неделата

    Тука за вас и вашите најблиски!
  • Работно време

    6 дена во неделата од 8 часот до 16 часот
Претплати се за новости и
промоции и добиј 10% попуст