Изворски води

СОЗДАДЕНИ ОД ПРИРОДАТА

За Аквабар

Компанијата АКВА БАР , со седиште на Ул. Благоја  Стефковски бр. 40 Скопје, е формирана во 2006 година. АКВА БАР е застапник и ексклузивен дистрибутер за Македонија на динспанзери за вода и галони за вода (19 литри и 10 литри) и на флаширана негазирана и газирана вода, која е и нејзина главна дејност. Аква бар е успешна компанија во Македонија водена од едуциран и инвентивен кадар со јасна визија за иднината. Успешноста на нашата компанија се должи на активен мониторинг, следење на нови маркетинг трендови, нови технолошки решенија, иновација и постојана едукација на вработените. Придружни дејности со кои се занимава се: – дистрибуција на вода, – професионален сервис на динспанзери за вода.

Целосна контрола
Здрав Состав
6 фази на филтрација
Член на Watercoolers Europe

Брза Достава

Нашата услуга за испорака вработува повеќе од 30 професионални курири. Ќе доставиме вода до вашиот дом за 12 часa од нарачката до каде било во град Скопје.

 • Бесплатна Брза Достава
 • 6 дена во неделата
 • 8:00 – 16:00

  Пополнете го формуларот за испорака
  Доставата е бесплатна за нарачки над 999 денари, под 999 денари доставата се доплаќа 150 денари.
  (Достава само на територија на град Скопје)

  Брза Достава

  Нашата услуга за испорака вработува повеќе од 30 професионални курири. Ќе доставиме вода до вашиот дом за 12 часa од нарачката до каде било во град Скопје.

  • Бесплатна Брза Достава
  • 6 дена во неделата
  • 8:00 – 16:00

   Пополнете го формуларот за испорака
   Доставата е бесплатна за нарачки над 999 денари, под 999 денари доставата се доплаќа 150 денари.
   (Достава само на територија на град Скопје)

   Најнови продукти

   Најпродавани продукти

   акватикамин

   Највисоко рангирани продукти

   gosrka-10l

   Минерален состав

   Калциум+

   12,40 mg/l

   Магнезиум

   2,82 mg/l

   Натриум

   2,18 mg/l

   Хлор

   3,50 mg/l

   Киселост

   7,5pH

   Минерализација

   35,00 mg/l

   Калциум+

   14,40 mg/l

   Магнезиум

   2,10 mg/l

   Натриум

   10,20 mg/l

   Хлор

   9,60 mg/l

   Киселост

   7,1pH

   Сув остаток при испарување

   62 mg/l

   Калциум+

   24,40 mg/l

   Магнезиум

   3,10 mg/l

   Натриум

   4 mg/l

   Хлор

   1,05 mg/l

   Киселост

   7,1 pH

   Минерализација

   168 mg/l

   Член на WE

   Watercoolers Europe е непрофитна организација која е основана во 1993 год и работи на интересите на индустријата за производство на диспанзери за вода. WЕ асоцијацијата е препознатлива низ Европа поради тоа што ги поттикнува своите членови да ги подобрат стандардите на квалитет на своите производи и услуги на многу повисоко ниво. Целта е да се обезбеди здрава и квалитетна вода за пиење на сите конзументи. Аквабар е првата и единствена македонска членка во WЕ асоцијацијата.

   http://www.watercoolerseurope.eu/index.php/

   Задоволни клиенти

   нашата референта листа

   Блог

   Неодамнешни објави

   Претплати се за новости и
   промоции и добиј 10% попуст