Ujërat e burimit

KRIJUAR NGA NATYRA

Për Aquabar

Kompania AQUA BAR me seli ne Rr. Blagoja Stefkovski nr. 40 Shkup, është themeluar në vitin 2006. AQUA BAR është përfaqësues dhe distributor ekskluziv në Maqedoni i dispenzuesve dhe gallonave të ujit (19 litra), që është edhe aktiviteti kryesor. Aqua Bar është një kompani e suksesshme në Maqedoni e udhëhequr nga një staf i zhvilluar dhe shpikës me vizion të qartë për të ardhmen. Suksesi i kompanisë sonë është për shkak të monitorimit aktiv, ndjekjes së tendencave të reja të marketingut, zgjidhjeve të reja teknologjike, inovacionit dhe edukimit arsimor. Aktivitetet shoqëruese me të cilat merren janë: - shpërndarja e ujit, - shërbimi profesional i dispenzuesve të ujit.

Kontroll i plotë
Përbërja e shëndetshme
6 faza të filtrimit
Anëtar i Watercoolers Europe

Shpejt Dorëzimi

Shërbimi ynë i dërgesës punëson më shumë se 30 korrierë profesionistë. Ne do të dërgojmë ujë në shtëpinë tuaj në 12 orë pasi të keni bërë porosinë kudo në qytet Skopje.

 • Dorëzimi i Shpejtë Falas
 • 6 dite ne jave
 • 8:00 – 16:00

  Plotësoni formularin e dorëzimit
  Доставата е бесплатна за нарачки над 999 денари, под 999 денари доставата се доплаќа 150 денари.
  (Достава само на територија на град Скопје)

  Shpejt Dorëzimi

  Shërbimi ynë i dërgesës punëson më shumë se 30 korrierë profesionistë. Ne do të dërgojmë ujë në shtëpinë tuaj në 12 orë pasi të keni bërë porosinë kudo në qytet Skopje.

  • Dorëzimi i Shpejtë Falas
  • 6 dite ne jave
  • 8:00 – 16:00

   Plotësoni formularin e dorëzimit
   Доставата е бесплатна за нарачки над 999 денари, под 999 денари доставата се доплаќа 150 денари.
   (Достава само на територија на град Скопје)

   Produktet e fundit

   Produktet më të shitura

   акватикамин

   Produktet më të vlerësuara

   gorska00

   Përbërja minerale

   Kalcium +

   24,40 mg/l

   Magnezi

   3,10 mg/l

   Natriumi

   4 mg/l

   Klori

   1,05 mg/l

   Thithëri

   7,1 pH

   Mineralizimi

   168 mg/l

   Kalcium +

   12,40 mg/l

   Magnezi

   2,82 mg/l

   Natriumi

   2,18 mg/l

   Klori

   3,50 mg/l

   Thithëri

   7,5pH

   Mineralizimi

   35,00 mg/l

   Kalcium +

   14,40 mg/l

   Magnezi

   2,10 mg/l

   Natriumi

   10,20 mg/l

   Klori

   9,60 mg/l

   Thithëri

   7,1pH

   Сув остаток при испарување

   62 mg/l

   Anëtar i WE

   Watercoolers Europe është një organizatë jofitimprurëse e themeluar në vitin 1993 dhe punon për interesat e industrisë së shpërndarësve të ujit. Shoqata WE njihet në të gjithë Evropën për inkurajimin e anëtarëve të saj për të përmirësuar standardet e cilësisë së produkteve dhe shërbimeve të tyre në një nivel shumë më të lartë. Synimi është ofrimi i ujit të pijshëm të shëndetshëm dhe cilësor për të gjithë konsumatorët. Aquabar është i pari dhe i vetmi anëtar maqedonas i shoqatës WE.

   http://www.watercoolerseurope.eu/index.php/

   Klientë të kënaqur

   listën tonë të referencës

   Blog

   Postimet e fundit

   Regjistrohu për lajme dhe
   promovime dhe mori një zbritje prej 10%.