Gorska

Горска-Една од нај наградуваните води во Македонија, која е препознатлива по својот специфичен изворски вкус и совршена комбинација на përbërja kimike dhe vlera ideale e Ph, të cilat e bëjnë ujin e malit një nga ujin më cilësor në treg. Ajo që bie në sy për këtë ujë është se ka përfitime të konsiderueshme për të gjithë organizmin dhe sistemin tretës. Nëse në organizëm futet ujë me cilësi të mirë, atëherë gjendja e përgjithshme e organizmit do të jetë e kënaqshme.

Disponohet në paketim 10l të pakthyeshëm dhe PC të kthyeshëm prej 19l.

PRODHIMI
Procesi i prodhimit të ujit GORSKA përbëhet nga dy pjesë:

  • Pjesa e parë është një trajtim uji, ku filtrohet përmes "filtrave të lustrimit" pa asnjë trajtim kimik, duke ruajtur përbërjen e tij kimike natyrale;

  • Pjesa e dytë nga procesi i prodhimit të ujit të ambalazhuar është mbushja dhe ambalazhimi në ambalazhet përkatëse.

 

 

 

I gjithë procesi i mbushjes së ujit GORSKA zhvillohet sipas teknologjisë “Ultra clean” për prodhimin e ujit të ambalazhuar, i cili plotëson standardet më të larta botërore për produkt higjenikisht të shëndetshëm, të sigurt dhe cilësor.

Për kënaqësinë e plotë të të gjitha shijeve, uji paketohet në PET dhe në ambalazh qelqi. Shitet si jo i gazuar dhe i gazuar dhe mbulon të gjitha segmentet e tregut: ambalazhet familjare PET 19l, 10l, 6l, 1.5l, 1l dhe 0.5l. GORSKA është lider në ambalazhimin dhe shpërndarjen e ujit në ambalazhe të paketuara, të kthyeshme 19 litra dhe të pakthyeshme 10 litra.

Për shkak të gjithë kësaj GORSKA është një zgjedhje unike dhe korrekte për freskim në çdo rast.

channels4_profile
channels4_profile
Regjistrohu për lajme dhe
promovime dhe mori një zbritje prej 10%.