Ladna

Ладна-Вода со висок квалитет, која има големи поволности, како за возрасните, така и за децата кои ја конзумираат. Ладна вода е препознатлива по тоа што kontribuon në detoksifikimin e plotë të trupit, largon toksinat nga trupi dhe rregullon temperaturën e trupit. Plot freski, plotësisht e mbrojtur nga ndikimet e jashtme, Ladna arrin tek ju me një përbërje dhe cilësi krejtësisht të pandryshuar.

E disponueshme në paketim të kthyeshëm PC prej 19l.

SI Vjen LADNA TE JU

Fabrika në fshatin Vakav, rajoni i Kratovës, ka linjë plotësisht të automatizuar për mbushjen e qelqit të pakthyeshëm dhe ambalazheve PET me kapacitet 12.000 l/h dhe shurup plotësisht të automatizuar, në përputhje me rregulloret ligjore dhe të gjitha rregullat e praktikës së mirë prodhuese. .

Nga burimi në fabrikën e mbushjes, uji transportohet përmes një sistemi të mbyllur plotësisht të mbrojtur nga të gjitha ndikimet e jashtme.

Fabrika kryen filtrim mekanik dhe filtrim mikrobiologjik absolut 0,2 mikron për të përftuar produktin më cilësor dhe jashtëzakonisht të sigurt.

Produkti i ambalazhuar, gati për konsum, shpërndahet në ambientet e shitjes dhe hotelierisë në kushte rreptësisht të kontrolluara, me flotën e vet.

Regjistrohu për lajme dhe
promovime dhe mori një zbritje prej 10%.