Горска

Горска-Една од нај наградуваните води во Македонија, која е препознатлива по својот специфичен изворски вкус и совршена комбинација на хемиски состав и идеална Ph вредност, кои ја прават горска вода, една од најквалитетните води на пазарот. Впечатливо за оваа вода е тоа што има значителни поволности за целиот организам и дигестивен систем. Доколку во организмот се внесе вода со добар квалитет, тогаш и општата состојба на организмот ќе биде задоволителна.

Достапна во неповратна 10l и повратна ПЦ амбалажа од 19l.

ПРОИЗВОДСТВО
Процесот на производство на ГОРСКА вода се состои од два дела:

  • Првиот дел е третман на водата, каде таа се филтрира низ “polish filters” без никаков хемиски третман, при што го задржува својот природен хемиски состав;

  • Вториот дел од процесот на производство на пакувана вода е полнење и пакување во соодветна амбалажа.

 

 

 

Целокупниот процес на полнење на ГОРСКА вода се одвива според “Ultra clean” технологија за производство на пакувана вода, која ги задоволува највисоките светски стандарди за хигиенски здрав,безбеден и квалитетен производ.

За комплетно задоволство на сите вкусови, водата се пакува во ПЕТ и во стаклена амбалажа. Се продава како негазирана и газирана, а ги опфаќа и сите сегменти на пазарот: фамилијарна ПЕТ амбалажа од 19л, 10л, 6л, 1.5л, 1л и 0.5л . ГОРСКА е лидер во полнење и дистрибуција на вода во пакувана, повратна амбалажа од 19 литри и неповратна амбалажа од 10 литри.

Поради сето ова ГОРСКА е единствен и правилен избор за освежување во секоја пригода.

channels4_profile
channels4_profile
Претплати се за новости и
промоции и добиј 10% попуст