Апарат за топла/ладна вода, Модел YLR 0.4

4.490 денари

Оригинална цена: 5.200денари.
Попуст од 710 денари!

Апарат за топла/ладна вода, Модел YLRS-D

10.490 денари

Оригинална цена: 13990денари.
Попуст од 3500 денари!

Aparat me uje te nxehte/ftohte, Model SKY

10.999 denarë.

Çmimi origjinal: 13.000 denarë.
Zbritje prej 2000 denarë!

Pajisja me ujë të ngrohtë/të ftohtë, Model AQUARIUS

11.999 denarë.

Çmimi origjinal: 14.000 denarë.
Zbritje prej 2000 denarë!

Pajisje për ujë të nxehtë/të ftohtë, Modeli RFH (gri)

12.499 denarë

Çmimi origjinal: 14.500 denarë.
Zbritje prej 2000 denarë!

Pajisje për ujë të ngrohtë/ftohtë, Model RFH

12.499 denarë

Çmimi origjinal: 14.500 denarë.
Zbritje prej 2000 denarë!

  • Dorëzimi falas

    Dorëzimi është pa pagesë në adresën tuaj për 999 denarë.
  • 6 dite ne jave

    Këtu për ju dhe të dashurit tuaj!
  • Orë pune

    6 дена во неделата од 8 часот до 16 часот
Regjistrohu për lajme dhe
promovime dhe mori një zbritje prej 10%.