Ujërat e burimit

KRIJUAR NGA NATYRA

Përbërja minerale

Thithëri

6,8-7,3

Идеална и здрава pH вредност на водата би била на 7, неутралните води паѓаат некаде помеѓу pH 6,8 и 7,3pH

Kalcium +

5-12 mg/dm3

Потребната количина на калциумот во дневната диета на возрасните единки е помеѓу 1,000 и 1,300 mg

Klori

~46 mg/dm3

Uji që pimë nuk duhet të përmbajë më shumë se 4mg/l klor, prandaj uji ynë përmban ~ 0.046mg/l

Magnezi

2-5 mg/dm3

Дневна потреба од магнезиум е околу 4,5 милиграми на килограм телесна тежина

Mineralizimi

90-140 mg/dm3

Uji ynë përmban një ekuilibër natyral të magnezit dhe kalciumit dhe një përqindje të ulët të mineraleve

Natriumi

20-25 mg/dm3

Kërkesa ditore për natrium është 4-6 g, por jo më pak se 1 g

Shpejt Dorëzimi

Shërbimi ynë i dërgesës punëson më shumë se 30 korrierë profesionistë. Ne do të dërgojmë ujë në shtëpinë tuaj në 12 orë pasi të keni bërë porosinë kudo në qytet Skopje.

 • Dorëzimi i Shpejtë Falas
 • 6 dite ne jave
 • 8:00 – 16:00

  Plotësoni formularin e dorëzimit
  Доставата е бесплатна за нарачки над 999 денари, под 999 денари доставата се доплаќа 150 денари.
  (Достава само на територија на град Скопје)

  Shpejt Dorëzimi

  Shërbimi ynë i dërgesës punëson më shumë se 30 korrierë profesionistë. Ne do të dërgojmë ujë në shtëpinë tuaj në 12 orë pasi të keni bërë porosinë kudo në qytet Skopje.

  • Dorëzimi i Shpejtë Falas
  • 6 dite ne jave
  • 8:00 – 16:00

   Plotësoni formularin e dorëzimit
   Доставата е бесплатна за нарачки над 999 денари, под 999 денари доставата се доплаќа 150 денари.
   (Достава само на територија на град Скопје)
   Kontroll i plotë
   Përbërja e shëndetshme
   6 faza të filtrimit
   Anëtar i Watercoolers Europe

   Klientë të kënaqur

   listën tonë të referencës

   Ивсофт дизајн девелопмент

   Акцент ДОО Скопје

   Нелт СТ ДОО Илинден

   ДМ Маркeт ДООЕЛ Скопје

   Еликсир ДООЕЛ Скопје

   Blog

   Postimet e fundit

   Regjistrohu për lajme dhe
   promovime dhe mori një zbritje prej 10%.