Rreth nesh

Kompania AQUA BAR me seli ne Rr. Blagoja Stefkovski nr. 40 Shkup, është themeluar në vitin 2006. AQUA BAR është përfaqësues dhe distributor ekskluziv në Maqedoni i dispenzuesve dhe gallonave të ujit (19 litra), që është edhe aktiviteti kryesor. Aqua Bar është një kompani e suksesshme në Maqedoni e udhëhequr nga një staf i zhvilluar dhe shpikës me vizion të qartë për të ardhmen. Suksesi i kompanisë sonë është për shkak të monitorimit aktiv, ndjekjes së tendencave të reja të marketingut, zgjidhjeve të reja teknologjike, inovacionit dhe edukimit arsimor. Aktivitetet shoqëruese me të cilat merren janë: - shpërndarja e ujit, - shërbimi profesional i dispenzuesve të ujit.
- shpërndarja e ujit
-shërbim profesional i dispenzuesve të ujit

Rrjete sociale

Kontaktoni

+389 71-333-858

+389 (0)2 2533-088

info@aquabar.com.mk

St. Blagoja Stefkovski no.40, 1000, Skopje Macedonia

 

 

      Koha e punes

 

Е hënë 8:00-16:00

Е martë 8:00-16:00

Е mërkurë 8:00-16:00

Е enjte 8:00-16:00

Е premte 8:00-16:00

Е shtunë Shërbimi i detyrës

Тë dielën MBYLLUR