За Нас

Компанијата АКВА БАР , со седиште на Ул. Благоја  Стефковски бр. 40 Скопје, е формирана во 2006 година. АКВА БАР е застапник и ексклузивен дистрибутер за Македонија на динспанзери за вода и галони за вода(19 литри) , која е и нејзина главна дејност. Аква бар е успешна компанија во Македонија водена од едуциран и инвентивен кадар со јасна визија за иднината. Успешноста на нашата компанија се должи на активен мониторинг, следење на нови маркетинг трендови, нови технолошки решенија, иновација и постојана едукација на вработените. Придружни дејности со кои се занимава се:
– дистрибуција на вода
–професионален сервис на динспанзери за вода

Социјални мрежи

Контакт

+389 71-333-858

+389 (0)2 2533-088

info@aquabar.com.mk

Ул. Благоја Стефковски Бр. 40, 1000, Скопје Македонија

 

 

      Работно Време

 

Понеделник: 8:00-16:00

Вторник: 8:00-16:00

Среда: 8:00-16:00

Четврток: 8:00-16:00

Петок: 8:00-16:00

Сабота: Дежурна служба

Недела: ЗАТВОРЕНО