Докстеам Сервицес ДОО Скопје
Супорт & Солушнс Центар MK
Леорон Гроуп ДООЕЛ С.БРАЗДА
Сеавус ДООЕЛ Скопје
Метал Солутионс ДОО Илинден
Лимак ДОО Скопје
АРЦ Аутомотив ДООЕЛ
Кемет Електроникс
Кесслер Македонија ДООЕЛ
Гете-Институт Скопје