Бесплатна достава

ПОВЕЌЕ НЕ МОРАТЕ ДА НОСИТЕ ТЕШКИ ШИШИЊА ВОДА ОД ПРОДАВНИЦАТА.

СЕГА ВО ВАШИОТ ДОМ ПРИСТИГНУВА ПРИРОДНАТА МИНЕРАЛНА ВОДА НА АКВАБАР, КАДЕ И ДА СТЕ.

Бесплатна достава

ПОВЕЌЕ НЕ МОРАТЕ ДА НОСИТЕ ТЕШКИ ШИШИЊА ВОДА ОД ПРОДАВНИЦАТА.

СЕГА ВО ВАШИОТ ДОМ ПРИСТИГНУВА ПРИРОДНАТА МИНЕРАЛНА ВОДА НА АКВАБАР, КАДЕ И ДА СТЕ.

Како да нарачате?

Како да дополните вода?

Изберете бренд на вода и количина на шишиња природна минерална вода од нашата веб страна.

Логирајте се на вашиот профил и извршете плаќање преку нашата веб страна.

Едноставното купување го завршувате со 3 клика, а во цената е вклучена испорака до домашна адреса истиот ден.

Кога ќе останете без вода, нарачајте повторно преку нашата веб страна со само 3 клика.

Ви носиме полни шишиња истиот ден, а празните шишиња ги подигаме по бројот што сте го навеле во нарачката.

Доколку немате доволно празни шишиња со повратна амбалажа за замена, можете да доплатите за секое шише дополнителни 500 денари кои се повратни.

Претплати се за новости и
промоции и добиј 10% попуст