Free delivery

ПОВЕЌЕ НЕ МОРАТЕ ДА НОСИТЕ ТЕШКИ ШИШИЊА ВОДА ОД ПРОДАВНИЦАТА.

СЕГА ВО ВАШИОТ ДОМ ПРИСТИГНУВА ПРИРОДНАТА МИНЕРАЛНА ВОДА НА АКВАБАР, КАДЕ И ДА СТЕ.

Free delivery

ПОВЕЌЕ НЕ МОРАТЕ ДА НОСИТЕ ТЕШКИ ШИШИЊА ВОДА ОД ПРОДАВНИЦАТА.

СЕГА ВО ВАШИОТ ДОМ ПРИСТИГНУВА ПРИРОДНАТА МИНЕРАЛНА ВОДА НА АКВАБАР, КАДЕ И ДА СТЕ.

Како да нарачате?

Како да дополните вода?

Изберете бренд на вода и количина на шишиња природна минерална вода од нашата веб страна.

Логирајте се на вашиот профил и извршете плаќање преку нашата веб страна.

Едноставното купување го завршувате со 3 клика, а во цената е вклучена испорака до домашна адреса истиот ден.

Кога ќе останете без вода, нарачајте повторно преку нашата веб страна со само 3 клика.

Ви носиме полни шишиња истиот ден, а празните шишиња ги подигаме по бројот што сте го навеле во нарачката.

Доколку немате доволно празни шишиња со повратна амбалажа за замена, можете да доплатите за секое шише дополнителни 500 денари кои се повратни.

Ladna 19l
Цената е со вклучено ДДВ. Доставата е бесплатна ...
240ден740ден
Select options
Gorska 19l
Цената е со вклучено ДДВ. Доставата е бесплатна ...
240ден740ден
Select options
Gorska 10l
Цената е со вклучено ДДВ. Доставата е бесплатна ...
150denars
Add to cart
Gorska 6l
Цената е со вклучено ДДВ. Доставата е бесплатна ...
70denars
Add to cart
Subscribe for news and
promotions and received a 10% discount