Прашања и одговори

Дали празните галони 19л се наплаќаат?

Да, истите се наплаќаат еднократно по цена од 500 ден со ДДВ на самиот почеток од нашата соработка, а понатаму со секоја следна нарачка  се менуваат бидејќи се повратна амбалажа.

Дали вршите бесплатна дистрибуција на природна изворска вода Галони 19л и 10л?

Вршиме достава на 19 л Поликарбонат(повратна амбалажа) и од 10л ПЕТ(неповратна амбалажа) галони до домашна (матична) адреса во рамките на град Скопје.

Дали давате апарати на користење?

Да, обезбедуваме апарати на користење со договор, меѓутоа треба да биде исполнет еден услов, а тоа е да се има минимална потрошувачка од 10  галони од 19 л Поликарбонат(повратна амбалажа) или 20 галони од 10л ПЕТ(неповратна амбалажа) на месечно ниво по апарат.

Дали вршите сервис на диспензери и дали имате резервни делови за повеќе модели?

Вршиме сервис за сите модели на диспанзери, како на нашите модели така и на преостанатите модели т.е диспанзери за вода без разлика на нивното потекло, воедно вршиме и нивно прочистување, проверка и нивно редовно одржување.

Дали може да се плаќа онлине?

Онлине плаќањето е овозможено со сите VISA и MasterCard картички издадени од која било банка.

Претплати се за новости и
промоции и добиј 10% попуст