Uji dhe shëndeti

Duke konsumuar sasinë e ujit të nevojshëm gjatë ditës, ju ndihmoni trupin tuaj që të:

  • Normalizoni presionin e gjakut
  • Risni produktivitetin
  • Hidroni dhe freskoni lëkurën
  • E ulni lodhjen
  • E përmiresoni funksionin e muskujve
  • E përmirësoni digestionin e organizmit
Internet_of_things_for_water

Mbrojtja e ambientit jetësor

RiG7e9GdT
 • Plastmasës i nevojitet më tepër se 450 vjet të shpërndahet në natyrë
 • 1 bidon 19 l nga polikarbonati mund të mbushet 40 herë para se të reciklohet
 • Kursejmë 1520 shishe plastike për një perdorim të cilët përfundojnë në mbeturina
 • Nëse reciklojmë një shishe plastike, kursejmë energji prej 60W e cila është e nevojshme për një dritë të shëndrit rreth 6 orë
 • Mbeturina prej 20.000 shishe plastike nga paketimi 2 litërshe , peshon saktë 1 ton.
Search