Водата и здравјето

Со внесување на потребното количество на вода во денот,вие му помагате на вашето тело да:

 • Го нормализира крвниот притисок
 • Зголеми продуктивноста
 • Ја хидрира и освежува кожата
 • Го намали заморот
 • Ја подобри мускулатурната функција
 • Ја подобри дигестијата во организмот
Internet_of_things_for_water

Заштита на животната средина

RiG7e9GdT
 • На пластиката и се потребни повеќе од 450 години да се разгради во природата.
 • 1 поликарбонатен галон од 19л, може да се полни 40 пати пред да се рециклира.
 • Заштедуваме 1520 пластични шишиња за една употреба кои што завршуваат во отпадите.
 • Доколку рециклираме само 1 пластично шише, заштедуваме енергија од 60W која е доволна за една светилка да свети околу 6 часа.
 • Отпадот од 20.000 пластични шишиња од пакување од 2л, тежи точно 1 тон.
Search