Понуда на диспензери

Апарат за топла/ладна вода, Модел 95Лнема на залиха!

 • Компресорски уред
 • Димензии: 340 х 330 х 990 мм
 • Тежина: 15кг
 • Боја: сребрена/сива
 • Напон: 220V / 50 / 60 Хз
 • Топла вода: 85-95°С, 5Л на час
 • Ладна вода: 5-10°С, 2Л на час
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 12 месеци на компресорот

Цена: 8,500.00 ден.

Цена без ДДВ: 7,203.39 ден.

95L СЛИКА
16l(1)

Апарат за топла/ладна вода, Модел 16Л – НЕМА НА ЗАЛИХА

 • Компресорски уред
 • Димензии: 340 х 330 х 980 мм
 • Тежина: 15кг
 • Боја: Бела
 • Напон: 220В / 50 / 60 Хз
 • Топла вода: 90°С, 5Л на час
 • Ладна вода: 5-10°С, 2Л на час
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 12 месеци на компресорот

Цена: 8,500.00 ден.

Цена без ДДВ: 7,203.39 ден

Апарат за топла/ладна вода, Модел ХЦ88Л

 • Компресорски уред
 • Димензии: 340 х 330 х 990 мм
 • Тежина: 15кг
 • Боја: Бела
 • Напон: 220В / 50 / 60 Хз
 • Топла вода: 85-95°С, 5Л на час
 • Ладна вода: 5-10°С, 2Л на час
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 60 месеци на компресорот

Цена: 9,500.00 ден.

Цена без ДДВ: 8,050.85 ден.

HC88L
HC66L

Апарат за топла/ладна вода, Модел ХЦ66Л

 • Компресорски уред
 • Димензии: 340 х 330 х 990 мм
 • Тежина: 15кг
 • Боја: Црна / Инокс
 • Напон: 220В / 50 / 60 Хз
 • Топла вода: 90-95°С, 5Л на час
 • Ладна вода: 5-10°С, 2Л на час
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 60 месеци на компресорот

Цена: 12,500.00 ден.

Цена без ДДВ: 10,593.22 ден.

Апарат за топла/ладна вода, Модел 68ТД

 • Електричен уред
 • Димензии: 300 х 320 х 400мм
 • Тежина: 3кг
 • Боја: Бела
 • Напон: 220В / 50 Хз
 • Топла вода: 90-95°С
 • Ладна вода: 10-15°С
 • Гаранција: 6 месеци

Цена: 3,200.00 ден.

Цена без ДДВ: 2,711.86 ден

dav
dav

Апарат за топла/ладна вода, Модел 68ТДнема на залиха!

 • Електричен уред
 • Димензии: 300 х 320 х 400мм
 • Тежина: 3кг
 • Боја: Сива
 • Напон: 220В / 50 Хз
 • Топла вода: 90-95°С
 • Ладна вода: 10-15°С
 • Гаранција: 6 месеци

Цена: 3,500.00 ден.

Цена без ДДВ: 2,966.10 ден

FHC 5000

Апарат за топла/ладна вода, Модел ФХЦ-5000

 • Компресорски уред
 • Димензии: 320 х 320 х 970 мм
 • Тежина: 16кг
 • Боја: Бела
 • Напон: 220-240 V / 50 / 60 Hz
 • Топла вода резервоар: 80-90°С, 2Л
 • Ладна вода резервоар: 4-12°С, 3.4 Л
 • Вода на собна температура(доколку прекинувачот за топла вода е исклучен)
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 60 месеци на компресорот

Цена: 12,000.00 ден.

Цена без ДДВ: 10,169.49 ден

Апарат за топла/ладна вода, Модел ФХЦ-6000

 • Компресорски уред
 • Димензии: 320 х 320 х 945 мм
 • Тежина: 17кг
 • Боја: Бела
 • Напон: 220-240 V / 50 / 60 Hz
 • Топла вода резервоар: 80-90°С, 2Л
 • Ладна вода резервоар: 4-12°С, 3.4 Л
 • Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен)
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 60 месеци на компресорот

Цена: 13,000.00 ден.

Цена без ДДВ: 11,016.95 ден

FHC 6000
FHC 7000

Апарат за топла/ладна вода, Модел ФХЦ-7000

 • Компресорски уред
 • Димензии: 360 х 360 х 1030 мм
 • Тежина: 15кг
 • Боја: Бела/Сива
 • Напон: 220-240 V / 50 / 60 Hz
 • Топла вода резервоар: 80-90°С, 2Л
 • Ладна вода резервоар: 4-12°С, 2.4 Л
 • Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен)
 • Ладилен медиум: P134а ецо
 • Гаранција: 60 месеци на компресорот

Цена: 13,500.00 ден.

Цена без ДДВ: 11,440.68 ден

we
Search